Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Romania Statiuni-Balneo

România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre....

Citeste mai mult

Romania Statiuni-Balneo


România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.[8] Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați.

Cu o lunga si distinsa istorie, Romania este un tezaur de cultura, arta si frumusete naturala. In ciuda greutatilor si a provocarilor de a fi o tara in dezvoltare, frumusetea Romaniei este magnifica prin multimea de monumente, traditii si locuri culturale mostenite. Romania este o abundenta a arhitecturii religioase si a oraselor medieval si a castelelor. 

Romania se mandrește cu extrem de multe traditii si obiceiuri care nu se intalnesc in alte colturi ale lumii, cu obiective turistice impresionante, cu mancaruri excelente si servicii de cazare nemaipomenite.

Litoralul romanesc al Marii Negre, supranumit si Riviera romaneasca, se intinde pe o lungime de 245 km si include cel mai mare port romanesc, Constanta. Capitala Romaniei sic el mai mare oras cu o populatie de peste 2 milioane locuitori este Bucuresti. 

De la peisajele montane care te lasa fara rasuflare, pana la sentimentul de libertate pe care ti-l ofera litoralul romanesc, tara noastra nu conteneste niciodata din a ne uimi.