Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Egipt

Egiptul, o țară care leagă Africa de Nord-Est cu Orientul Mijlociu, datează din vremea faraonilor. Vechile monumente ale mileniului stau de-a lungul valei fertile a Nilului, incluzând piramidele colosale ale Gizei și Marele S...

Citeste mai mult

Egipt


Egiptul, o țară care leagă Africa de Nord-Est cu Orientul Mijlociu, datează din vremea faraonilor. Vechile monumente ale mileniului stau de-a lungul valei fertile a Nilului, incluzând piramidele colosale ale Gizei și Marele Sfinx, precum și templele Karnak din Hurghal-Luxor și Valea Regilor. Capitala, Cairo, găzduiește repere otomane precum Moscheea Muhammad Ali și Muzeul Egiptean, o epocă de antichități.

Egiptul este una din tarile care se poate lauda cu o veche istorie. Anual tara este vizitata de peste 12 milioane de turisti, atrasi de misterul si legendele ce invaluie piramidele antice, faraonii si zeii. Istoria acestei civilizatii ascunde numeroase secrete si curiozitati care atrag in continuare din ce in ce mai multi vizitatori.