Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Baile Olanesti Romania

Statiunea Baile Olanesti se afla la 18 km NV de Rm.Valcea, resedinta judetului. Este strabatuta de valea raului Olăneşti deschisa inspre sud si inchisa inspre nord, ceea ce determina patrunderea razelor solare toata ziua. Este asezat la o altitudine de 450 m. Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de for...

Citeste mai mult

Prezentare Baile Olanesti Romania


Statiunea Baile Olanesti se afla la 18 km NV de Rm.Valcea, resedinta judetului. Este strabatuta de valea raului Olăneşti deschisa inspre sud si inchisa inspre nord, ceea ce determina patrunderea razelor solare toata ziua. Este asezat la o altitudine de 450 m. Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. 
In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie). 

Tratamentul din Baile Olanesti este dedicat, in mare parte, persoanelor care sufera de afectiuni digestive precum gastrite, ulcer sau a acelora care au suferit interventii chirugicale ale sistemului digestive, persoanelor care sufera de afectiuni respiratorii, precum sinuzite alergice cornice, bronsita, astm, de afectiuni dermatologice precum keratodermiile, psoriazisul, eczema, intoxicatii cu metale grele, hipertensiune arteriala, afectiuni reumatice, afectiuni endocrine sau ginecologice. 
Tratamentul se realizeaza in instalatiile speciale pentru baile calde, pentru hidroterapie, pentru electroterapie, aerosoli, pentru baile cu bule si sali special amenajate pentru kinetoterapie, fizioterapie, masaj, impachetari, tratamente cu ultraviolete si laser, dar si pentru cultura medicala. Climatoterapia si dietoterapia sunt, de asemenea, tehnici aplicate in aceasta statiune. Apele minerale au proprietati capabile sa vindece si sa protejeze impotriva acestor afectiuni, find appreciate cel putin la fel de mult ca in trecut si fiind utilizate in tratamente ale medicine alternative.

Filtre

Gaseste hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 30 hoteluri

Baile Olanesti, Romania

Hotel Aurora- TISA este un hotel de 24 de camere situat in Bile Olanesti chiar langa centrul de agrement TISA Spa Resort Camerele sunt moderne si complet echipate Fiecare camer beneficiaz de baie proprie balcon usctor de pr mini-rcitor fierbtor Centr . . .

Baile Olanesti, Romania

Vila Ana din Statiunea Baile Olanesti statiune situata de o parte si de alta a paraului cu acelasi nume se bucura de o priveliste incantatoare de la poalele Muntilor Capatanii Statiunea este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in . . .

Baile Olanesti, Romania

Pensiunea este amplasata in zona centrala a statiunii Baile Olanesti si este inconjurata de munti cu altitudine joasa 420 m A fost fondata in anul 2007 si se bucura de recunoastere profesionala atat in turismul intern cat si in turismul internationa . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Seniori - programe
 | 
Romania

Hotelul dispune de 30 de camere duble fiecare camera avand o arhitectura unica si oferind prin dotarile sale confortul necesar relaxarii aer conditionat cablu TV minibar linie telefonica interna si internationala internet wirelessServicii oferite de . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Romania
 | 
Seniori - programe

Hotelul Alice este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si in acelasi timp intr-o zona linistita la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al OlanestilorDescriere facilitati Tratament aqpele minerale de la Baile Olanesti . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Seniori - programe
 | 
Romania

Hotelul Florilor 3 este situat in statiunea Baile Olanesti la intrarea in statiune dinspre Ramnicu Valcea pe partea stanga la doar 100 metri de Hotel OlanestiHotelul Florilor dispune de 49 de camere modernizate Acestea sunt impartite in 10 camere sin . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Seniori - programe

Este amplasat in centrul statiuniiHotelul cu o capacitate de 50 de locuri in camere duble si apartamente dotate cu TV cablu telefon frigider aer conditionat Sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri poate gazdui diverse conferinte si simpozioan . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Tisa Aurora este un hotel de 24 de camere situat in Baile Olanesti chiar langa centrul de agrement TISA Spa ResortCamerele sunt moderne si complet echipate Fiecare camera beneficiaza de baie proprie balcon uscator de par mini-racitor fierbator . . .

Baile Olanesti, Romania
Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Romania
 | 
Seniori - programe

Hotel Olanesti  reprezinta pentru clientii sai o oaza de liniste si recreere Hotelul este situat in centrul statiuniiHotelul dispune de 198 camere cu doua paturi si 4 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente living si dormitor Dotari TV minibar bal . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Romania
 | 
Seniori - programe

Este un hotel situat in zona centrala a statiunii si este recomandat pentru tratament Situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper ambianta fiind data de generozitatea spatiilor s . . .

Baile Olanesti, Romania

Hotel President va ofera Servicii de cazare in hotelul cu o capacitate de 50 de locuri in camere duble si apartamente dotate cu TV cablu telefon racitor aer conditionat Servicii de masa in restaurantul hotelului- categoria 3 cu o capacitate de 48 de . . .

Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Seniori - programe
 | 
Romania

Hotel Regia va asteapta in 2 apartamente si 27 de camere duble si single Toate spatiile noastre de cazare sunt spatioase si primitoare innobilate de caldura mobilierului din lemn masiv Pentru ca serviciile noastre sunt impecabile va propunem sa petre . . .

Baile Olanesti, Romania
Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta
Romania
 | 
Seniori - programe

Hotel Stogu este un hotel situat in centrul statiunii balneo-climaterice Baile Olanesti la o distanta de 18 km de orasul Ramnicu Valcea Hotelul este amplasat pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu precum si noua b . . .