Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regulament Concurs

Regulament Concurs NICONIA TRAVEL AGENCY Articolul 1 - Organizator 1.1 Concursul "Descoperă Lumea cu NICONIA TRAVEL AGENCY" este organizat de NICONIA TRAVEL AGENCY, cu sediul în Pitești, Strada Dr .Carol Davila nr 7 ,Bl B1.

Articolul 2 - Scopul Concursului 2.1 Scopul concursului este de a oferi participanților o șansă de a câștiga un weekend romantic la Hotel Sinaia de Valentine's Day și de a promova serviciile și ofertele în sejururi și croaziere în destinații exotice ale agenției noastre de turism.

Articolul 3 - Perioada Concursului 3.1 Concursul vă avea loc până la data de 31 decembrie 2023.

Articolul 4 - Participanți 4.1 Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice cu vârsta de cel puțîn 18 ani. 4.2 Angajații și membrii familiei acestora de la NICONIA TRAVEL AGENCY nu sunt eligibili pentru a participa la concurs.

Articolul 5 - Modalitatea de Participare 5.1 Pentru a participa la concurs, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: a) Să fie de cel puțîn 18 ani la data înscrierii; b) Să achiziționeze până la data de 31 decembrie 2023 un sejur sau o croazieră exotică prin NICONIA TRAVEL AGENCY; c) Să se înscrie la concurs completând formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru www.niconia.ro. 5.2 Înscrierea la concurs este gratuită. Articolul 6 - Desfășurarea Concursului 6.1 Concursul constă în achiziționarea până la data de 31 decembrie 2023 a unui sejur sau a unei croazieră exotice prin NICONIA TRAVEL AGENCY; înscrierea la concurs prin formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru www.niconia.ro. 6.2 Câștigătorul vă fi selectat prin random.org, iar extragerea vă avea loc în data de 7 ianuarie 2024, la ora 15:00. 6.3 Câștigătorul vă fi anunțat pe conturile noastre de Social Media Facebook: https://www.facebook.com/NiconiaTravelAgency.ro Instagram: https://www.instagram.com/niconiatravelagency/

Articolul 7 - Premii 7.1 Premiul constă într-un weekend romantic la Hotel Sinaia de Valentine's Day, cazare și alte facilități. 7.2 Premiul nu este transferabil și nu poate fi înlocuit cu bani sau alte bunuri.

Articolul 8 - Protecția Datelor Personale 8.1 Toate informațiile personale furnizate de participanți vor fi tratate conform legii și Politicii noastre de Confidențialitate.

Articolul 9 - Dispoziții Generale 9.1 Orice abuz sau tentativă de fraudă în cadrul concursului vă duce la eliminarea participanților implicați. 9.2 Deciziile NICONIA TRAVEL AGENCY cu privire la concurs sunt finale și obligatorii pentru toți participanții.

Acesta este regulamentul oficial pentru concursul "Descoperă Lumea cu NICONIA TRAVEL AGENCY." Participarea la concurs implică acceptarea tuturor regulilor și condițiilor specificate mai sus.

24 Octombrie 2023 NICONIA TRAVEL AGENCY