Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pachete charter Tenerife

Tenerife este un paradis pentru turisti si o destinatie de vacanta idilica.Insula este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul. Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, fiind numita de obicei un mini continent. Capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife. Coasta de nord a insulei este tarmuita de stanci abrupte, dar in partea de sud se afla una dintre singurele campii ale insulelor din arhipelag.

Citeste mai mult

Pachete charter Tenerife

Tenerife este cunoscut pentru statiunile sale de vacanta, plajele cu steag albastru si vibranta scena a vietii de noapte, insa peisajul natural al insulei si clima minunata ofera mult mai mult decat atat. Obiectivele turistice din Tenerife includ vulcanul sau celebru, Teide, cel mai inalt varf al Spaniei, sporturile nautice, punctele de observare a balenelor, parcurile Siam Park si Loro Parque, Castelul San Miguel, Insula La Gomera, Tenerife fiind o destinatie extraordinara pentru turistii aventurosi.Daca te intrebi ce mai poti vizita in Tenerife, gradinile tropicale, arhitectura si orasele istorice se gasesc in nordul insulei de-a lungul a numeroase dintre cele mai bune trasee turistice, in timp ce majoritatea parcurilor tematice si activitatilor maritime se regasesc in sud. Alte atractii turistice din Tenerife includ terenuri de golf, castele rurale conservate perfect si un vulcan fascinant. De la plajele de nisip superbe din sud, pana la peisajul lunar dramatic al Muntelui Teide, aceasta insula cu soare este cea mai mare dintre Insulel Canare si este binecuvantata cu un climat etern de primavara.