Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Solymar Naama Bay

   Naama Bay, Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai Governorate, Egipt, Sharm El Sheikh, Egipt

de la
1008  887 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.04.2024 - 20.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Solymar Naama Bay este o proprietate de 4 stele situată în Sharm el Sheikh care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 195 camere. Dotările camerelor de la Solymar Naama Bay asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor, pardoseală de gresie/ marmură și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu cană-fierbător pentru preparare cafea sau ceai. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la piscină sau la grădină. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 2 baruri de la Solymar Naama Bay, dintre care unul la piscină, stau zilnic la dispoziție. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Facilitățile spa de la Solymar Naama Bay oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj. Solymar Naama Bay oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând darts. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live, discotecă și alte programe de divertisment. Proprietatea organizează cine tematice.

Solymar Naama Bay este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă snorkelling sau scufundări.

Solymar Naama Bay propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat.

Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Proprietatea are plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Solymar Naama Bay asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh, situat la o distanță de 9,4 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Solymar Naama Bay sunt: Golful Naama - 400 m, Space Sharm - 700 m, Centrul Internațional de Congrese - Jolie Ville Hotels - 800 m.


Restaurante:
Main Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Camere pentru nefumători
Plajă privată
Seif
Bar
Aer condiționat
Discotecă
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Darts
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Transfer la plajă gratuit
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Vedere la piscină
2 baruri
Bar la piscină
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Meniu pentru copii
Piscină încălzită
Snorkelling
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Seri cu cină tematică
Minidisco
Plajă - la 800 m
Canapea extensibilă
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
Birou
Bar pe plajă - cu plata
Spa/ Wellness