Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLD VIC HOTEL

   Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai Governorate, Egipt, Sharm El Sheikh, Egipt

de la
928 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Sharm el Sheikh, la o distanță de 900 m de plaja cu nisip, Old Vic Hotel este o proprietate de 4 stele care oferă oaspeților piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 136 camere. Dotările camerelor de la Old Vic Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat și televizor. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la grădină. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria locală de la Old Vic Hotel propune preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Old Vic Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Centrul de wellnes și spa de la Old Vic Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Old Vic Hotel oferă 2 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Old Vic Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau darts. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Seara, proprietatea oferă diverse programe de divertisment. Proprietatea organizează show-uri karaoke.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Old Vic Hotel este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice.

Old Vic Hotel are un loc de joacă special amenajat în grădină. Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Old Vic Hotel dispune și de cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Proprietatea are plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Old Vic Hotel asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh, situat la o distanță de 15 km.

Cele mai apropiate atracții de Old Vic Hotel sunt: Fares Sea Food Restaurant - 1,0 km, Alf Leila Wa Leila - 1,3 km, Piaţa Veche - 1,5 km.


Restaurante:
Victoria Restaurant - Bucătărie: din Orientul Mijlociu, locală, grătar, Meniu: bufet
Amigo Restaurant - Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sală de fitness
Plajă privată
Camere pentru nefumători
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Karaoke
Snack bar
Aer condiționat
Plajă
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Darts
Animatori
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
2 restaurante
Plajă - la 900 m
Transfer la plajă gratuit
Prosoape pentru piscină
Grătar - cu plata
Vedere la grădină
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Tv în spațiile comune
Bufet pentru copii
Parcare la proprietate
Bar pe plajă
2 piscine exterioare