Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamenco Beach & Resort Quseir


Descriere

Flamenco Beach & Resort Quseir este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Marsa Alam, și oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare , 3 piscine în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și teren de tenis. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 310 camere. Dotările camerelor de la Flamenco Beach & Resort Quseir asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie/ marmură și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la piscină. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 4 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria locală și italiană propun preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 4 baruri de la Flamenco Beach & Resort Quseir, dintre care unul la piscină, stau zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Flamenco Beach & Resort Quseir oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați. Flamenco Beach & Resort Quseir oferă 3 piscine exterioare cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Flamenco Beach & Resort Quseir oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live, discotecă și alte programe de divertisment.

Pasionații de sport pot opta pentru: aerobic, fitness, volei, baschet. Din oferta de activități sportive fac parte și orele de tenis de câmp. Flamenco Beach & Resort Quseir este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă snorkelling sau scufundări.

Flamenco Beach & Resort Quseir propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. Paturi pentru bebeluși sunt oferite pentru cei mici.

Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Proprietatea are plajă privată cu nisip și corali. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Flamenco Beach & Resort Quseir se află la 13 km de Orașul El Quseir și la 76 km de Aeroportul Internațional Marsa Alam. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Flamenco Beach & Resort Quseir sunt: Castelul Qusier - 8,7 km, Mangrove Bay - 43,0 km, Portul Ghalib Marina - 82,0 km.


Restaurante:
Flamenco - Bucătărie: internaționala, locală, Meniu: Bufet
Las Palmas - Meniu: bufet
Florencia - Bucătărie: italiană, grill
Sevilla Bistro - Bucătărie: snacks

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Fitness
Club pentru copii
Magazine
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
4 baruri
Meniu bufet
Room service - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Darts
Animatori
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Bancomat
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
Baschet
Pachete Spa - cu plata
Aerobic
Teren de tenis
Accesibil cu scaunul cu rotile
Tratamente corporale - cu plata
Parcare la proprietate
Tururi de mers pe jos - cu plata
Polo
4 restaurante
3 piscine exterioare
Ponton
Meniu à la carte
Divertisment de seară
Loc de joacă în aer liber
Piscină pentru copii
Volei pe plajă
Tenis de câmp
Acces imediat la plajă
Muzică/ spectacole live
Tenis de masă
Vedere la piscină
Baie cu cadă sau duș
Șezlonguri
Sală de fitness
Paturi bebeluși
Călărie - cu plata
Grădină
Spălătorie - cu plata
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Scufundări - cu plata
Plajă
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Plajă - la 20 m
Închiriere echipament tenis - cu plata
Asistență medicală
Aer condiționat
Scaun înalt pentru copii
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Bar la piscină
Baie turcească - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Camere pentru nefumători
Plajă cu nisip/ corali
Discotecă - cu plata

Locatie