Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1358  1314 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Poseidon Hotel este o proprietate de 4 stele situată în Marmaris care oferă plajă privată, piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Dotările camerelor de la Poseidon Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, parchet și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare, la piscină sau la oraș. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Poseidon Hotel stă zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Poseidon Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Poseidon Hotel oferă piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Poseidon Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de camera de jocuri electronice. Proprietatea organizează cine tematice.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Poseidon Hotel este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Poseidon Hotel dispune și de lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de schimb valutar.

Proprietatea are plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la o distanță de 50 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Poseidon Hotel sunt: Atlantis Su Parki - 300 m, Parcul acvatic Aqua Dream - 600 m, Karacan Point Center - 1,2 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sală de fitness
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă privată
Lift
Saună
Seif
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Minibar
Aer condiționat
Plajă
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Acces imediat la plajă
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Sală de conferințe - cu plata
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Baie turcească
Baie cu aburi
Concierge
Seri cu cină tematică
Canapea extensibilă
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș