Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1291  1075 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată pe malul mării, în Marmaris, Kaya Maris este o proprietate de 4 stele care pune la dispoziție piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare precum și centru spa care oferă servicii pentru un sejur relaxant. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 112 camere. Dotările camerelor de la Kaya Maris asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor, mochetă și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 2 baruri de la Kaya Maris stau zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Kaya Maris oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Servicii de coafor stau la dispoziție celor interesați. Kaya Maris oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Kaya Maris oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde seri cu muzică live.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Kaya Maris este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă scufundări și sporturi nautice.

Kaya Maris propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat. Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Kaya Maris are acces la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Kaya Maris se află la 2 km de Marmaris și la 90 km de Aeroportul Dalaman. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Restaurante:
Restaurant 1 - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Dalaman - 90 km

Plaje în vecinătate
Marmaris Public Beach - 300 m
Plajă cu nisip amenajată - 20 m

Puncte de interes
Oras Marmaris (centru) - 2 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sală de fitness
Piscină exterioară
Schimb valutar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Windsurfing - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Animatori
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
2 restaurante
Mic dejun tip bufet
2 baruri
Muzică/ spectacole live
Biliard
Coafor - cu plata
Plajă - la 20 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Mochetă
Sala TV
Fitness

Locatie