Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUNTAS FAMILY SUITES KUSADASI

de la
781  758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Kusadasi, la 250 m de plaja cu nisip/ pietriș, și oferă unități de cazare cu aer condiționat și piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 70 camere. Dotările camerelor de la Tuntas Family Suites Kusadasi asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie/ marmură și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare, la piscină sau la oraș. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de cada cu hidromasaj și zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Tuntas Family Suites Kusadasi are unități de cazare cu chicinetă dotată cu ustensile de bucătărie și frigider. Ele au de asemenea zonă de luat masa. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria internațională și turcească propun meniuri variate. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Tuntas Family Suites Kusadasi stă zilnic la dispoziție. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Tuntas Family Suites Kusadasi oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Tuntas Family Suites Kusadasi oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de badminton. Programul de seară de la proprietate cuprinde seri cu muzică live. Proprietatea organizează cine tematice.

Tuntas Family Suites Kusadasi este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă scufundări, ciclism sau călărie. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Tuntas Family Suites Kusadasi are un loc de joacă special amenajat în grădină. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Tuntas Family Suites Kusadasi dispune și de lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Tuntas Family Suites Kusadasi are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Adnan Menderes Izmir, situat la o distanță de 51 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Tuntas Family Suites Kusadasi sunt: Kusadasi Bus Terminal - 1,3 km, Kusadasi Grand Bazaar - 2,0 km, Kusadasi Castle - 2,1 km.


Restaurante:
La Terasse - Bucătărie: englezească, franţuzească, indiană, mexicană, pizza, fructe de mare, turcească, locală, internaţională, europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Seif
Bar
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Bingo
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Frigider
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Darts
Scufundări - cu plata
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pescuit
Curăţătorie chimică - cu plata
Mic dejun în cameră
Canale TV pentru copii
Vedere la piscină
Bar la piscină
Ciclism
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Tv în spațiile comune
Bufet pentru copii
Snorkelling
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Închiriere echipament badminton
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Seri cu cină tematică
Caiac - cu plata
Masă
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Tur cultura locala - cu plata
Chicinetă
Plajă - la 250 m
Canapea extensibilă
Vedere la oraș
Pardoseală de gresie/ marmură
Halat de baie
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Birou
Aer condiționat - cu plata
Aer condiționat
Badminton