Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1083  960 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată pe malul mării, în Kusadasi, By Karaaslan Inn este o proprietate de 4 stele care pune la dispoziție piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare precum și centru spa care oferă servicii pentru un sejur relaxant. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Dotările camerelor de la By Karaaslan Inn asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, parchet și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar și cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare, la piscină sau la oraș. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Proprietatea oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa la restaurant. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la By Karaaslan Inn stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Centrul de wellnes și spa de la By Karaaslan Inn oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Tratamente faciale stau la dispoziție celor interesați. By Karaaslan Inn oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

By Karaaslan Inn dispune și de lift, cameră pentru bagaje, seif și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de schimb valutar. Biroul de turism de la By Karaaslan Inn poate furniza informații turistice sau poate face rezervări la diverse activități.

By Karaaslan Inn are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Samos, situat la o distanță de 36 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de By Karaaslan Inn sunt: Portul de agrement Kusadasi - 500 m, Kusadasi Grand Bazaar - 1,0 km, Kusadasi Castle - 1,4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Seif
Bar
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Minibar
Snack bar
Aer condiționat
Plajă
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Canale TV pentru copii
Vedere la piscină
Bar la piscină
Grătar - cu plata
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Baie turcească
Baie cu aburi
Fierbător
Business centre - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Meniu pentru copii - cu plata
Toaletă cu mânere
Toaletă înaltă
Chiuvetă joasă de baie
Canapea extensibilă
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș
Laptop

Locatie