Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Altinsaray Hotel

de la
1721  1245 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Kusadasi și deține piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Altinsaray Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor, parchet și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Altinsaray Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Centrul de wellnes și spa de la Altinsaray Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Altinsaray Hotel oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Altinsaray Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei.

Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Samos, situat la o distanță de 35 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Altinsaray Hotel sunt: Kusadasi Castle - 700 m, Kusadasi Grand Bazaar - 800 m, Kusadasi Bus Terminal - 1,4 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Camere pentru nefumători
Saună
Seif
Bar
Schimb valutar
Snack bar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Piscină pentru copii
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Darts
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Bar la piscină
Servicii de înfrumusețare
Lounge SPA
Baie turcească
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Pardoseală de lemn sau parchet
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit

Locatie