Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
841  838 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Kusadasi, Asena Hotel este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție camere cu vedere la mare, restaurant, piscină în aer liber și terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la Asena Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie/ marmură și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Proprietatea oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa la restaurant. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Asena Hotel stă zilnic la dispoziție.

Asena Hotel oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze. Asena Hotel oferă o piscină cu vedere panoramică asupra întregii zone.

Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei.

Asena Hotel dispune și de lift și cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Asena Hotel are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Samos, situat la o distanță de 34 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Asena Hotel sunt: Kusadasi Bus Terminal - 1,5 km, Kusadasi Grand Bazaar - 2,0 km, Kusadasi Castle - 2,1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Camere pentru nefumători
Piscină exterioară
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Bar
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Sală de conferințe
Plajă
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Tenis de masă - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Acces imediat la plajă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă

Locatie