Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII LE JARDIN AQUA PARK (ex Sunise Le Jardin)

   Hurghada, Red Sea Governorate, Egipt, Hurghada, Egipt Vezi locatia pe harta


Descriere

Hawaii Le Jardin Aqua Park este o proprietate de 4 stele care se află pe malul mării, în Hurghada, și oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare , piscină în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și teren de tenis. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de concierge este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Dotările camerelor de la Hawaii Le Jardin Aqua Park asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, mochetă și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar și cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la grădină. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 3 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria locală și mediteraneană propun preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Hawaii Le Jardin Aqua Park stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea și snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri sau diferite specialități din cafea. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Centrul de wellnes și spa de la Hawaii Le Jardin Aqua Park oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Servicii de manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale și tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați. Hawaii Le Jardin Aqua Park oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Hawaii Le Jardin Aqua Park oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de camera de jocuri electronice. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde discotecă și alte programe de divertisment. Proprietatea organizează show-uri karaoke.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Hawaii Le Jardin Aqua Park este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă snorkelling sau scufundări.

Hawaii Le Jardin Aqua Park are un loc de joacă special amenajat în grădină. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Hawaii Le Jardin Aqua Park dispune și de lift, cameră pentru bagaje și seif. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Proprietatea are plajă privată cu nisip și corali. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hurghada, situat la o distanță de 16 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Hawaii Le Jardin Aqua Park sunt: Școala Sultan Kite - 300 m, District Court of Hurghada - 10,0 km, TU Berlin Campus El Gouna - 12,0 km.


Restaurante:
Main Restaurant - Bucătărie: mediteraneană, locală, europeană, Meniu: bufet
Mediterranean Restaurant - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Fish Ala Carte Restaurant - Bucătărie: fructe de mare, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Darts
Magazin de suveniruri
Magazine
Schimb valutar
Seif
Lift
Camere pentru nefumători
Plajă privată
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Karaoke
Minibar
Snack bar
Aer condiționat
Club pentru copii
Plajă
Cafenea
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Windsurfing - cu plata
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Discotecă - cu plata
Teren de tenis - cu plata
Canale TV pentru copii
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Tobogan cu apă
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Cameră cu aburi
Tratamente corporale - cu plata
Piscină încălzită
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Mochetă
Închiriere echipament tenis - cu plata
Canapea extensibilă
Birou
Plajă cu nisip/ corali
Manichiură & pedichiură - cu plata

Locatie