Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBIS AL BARSHA HOTEL

   Sheikh Zayed Rd Dubai United Arab Emirates, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la
1438  838 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Dubai, Ibis Al Barsha Hotel este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Ibis Al Barsha Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu cană-fierbător pentru preparare cafea sau ceai. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Ibis Al Barsha Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea și snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri sau diferite specialități din cafea.

Ibis Al Barsha Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard. Seara, proprietatea oferă diverse programe de divertisment. Proprietatea organizează cine tematice.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness.

Ibis Al Barsha Hotel dispune și de lift, cameră pentru bagaje și seif. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 23 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ibis Al Barsha Hotel sunt: Stația de metrou Sharaf DG - 900 m, Staţia de metrou Dubai Internet City - 1,3 km, Deyaar HQ - 1,6 km.


Restaurante:
Baharat - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sală de fitness
Camere pentru nefumători
Lift
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Seif
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Snack bar
Aer condiționat
Cafenea
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Tenis de masă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Facilități călcat
Bufet pentru copii
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Fierbător
Parcare la proprietate
Divertisment de seară - cu plata
Cordon de urgență în baie
Seri cu cină tematică
Toaletă cu mânere
Chiuvetă joasă de baie
Fier de călcat
Birou