Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The One Club Hotel Sarigerme


Descriere

The One Club Hotel Sarigerme este o proprietate de 4 stele situată în Sarigerme (Marmaris) care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la The One Club Hotel Sarigerme asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 3 baruri de la The One Club Hotel Sarigerme, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, stau zilnic la dispoziție.

The One Club Hotel Sarigerme oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

The One Club Hotel Sarigerme oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment.

Pasionații de sport pot opta pentru aerobic. The One Club Hotel Sarigerme este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice.

The One Club Hotel Sarigerme propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat.

The One Club Hotel Sarigerme dispune și de cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Proprietatea are plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. The One Club Hotel Sarigerme asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la o distanță de 18 km.


Restaurante:
Club Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Dalaman - 18 km

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 1,1 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Schimb valutar
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Meniu bufet
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Darts
Animatori
Biliard
Aerobic
3 baruri
Șezlonguri
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Plajă privată
Bar la piscină
Bar pe plajă
Facilități business - fax/ copiator - cu plata
Călcătorie - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru nefumători
Transfer la plajă gratuit
Plajă cu nisip
Plajă - la 1,1 km

Locatie