Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Mc Mahberi Beach Hotel este o proprietate de 4 stele situată în Alanya (Antalya) care oferă plajă privată și 2 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și teren de tenis. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 320 camere. Dotările camerelor de la Mc Mahberi Beach Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor, mochetă și seif. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 3 baruri de la Mc Mahberi Beach Hotel stau zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Facilitățile spa de la Mc Mahberi Beach Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Servicii de coafor stau la dispoziție celor interesați. Mc Mahberi Beach Hotel oferă 2 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Mc Mahberi Beach Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând darts sau biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Din oferta de activități sportive fac parte și orele de tenis de câmp. Mc Mahberi Beach Hotel este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice.

Mc Mahberi Beach Hotel propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei, dotată cu tobogan cu apă, sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație.

Mc Mahberi Beach Hotel dispune și de cameră pentru bagaje. Este disponibil de asemenea serviciul de schimb valutar.

Proprietatea are plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Mc Mahberi Beach Hotel se află la 10 km de Orașul Alanya și la 100 km de Aeroportul Antalya.

Stațiunea Konakli se află la 2,0 km de proprietate.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Orașul Alanya - 10 km
Stațiunea Konakli - 2 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 100 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie cu nisip/ pietriș - 10 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Plajă privată
Sală de fitness
All Inclusive
Saună
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Snack bar
Aer condiționat
Sală de conferințe
Club pentru copii
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Telefon
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Darts
Animatori
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Volei pe plajă
Aqua Aerobic
Coafor - cu plata
Tobogan cu apă
3 baruri
Teren de tenis
Baie turcească
Parcare la proprietate
Mochetă
Bar pe plajă
Tenis de câmp
2 tobogane cu apă
2 piscine exterioare
Plajă cu nisip/pietriș
Plajă - la 10 m

Locatie