Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FUN&SUN SMART CLUB MIRABELL (MIRABELL HOTEL)

de la
963  618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Alanya (Antalya), această proprietate de 4 stele dispune de plajă privată, 4 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil contra cost. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 171 camere. Dotările camerelor de la Fun & Sun Smart Club Mirabell asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere contra-cost. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria turcească de la Fun & Sun Smart Club Mirabell propune preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 2 baruri de la Fun & Sun Smart Club Mirabell, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, stau zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Centrul de wellnes și spa de la Fun & Sun Smart Club Mirabell oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Fun & Sun Smart Club Mirabell oferă 4 piscine exterioare cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Fun & Sun Smart Club Mirabell oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live și alte programe de divertisment. Proprietatea organizează show-uri karaoke.

Pasionații de sport pot opta pentru aerobic. Fun & Sun Smart Club Mirabell este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă snorkelling sau scufundări.

Fun & Sun Smart Club Mirabell propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei, dotată cu tobogan cu apă, sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Fun & Sun Smart Club Mirabell dispune și de lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie Biroul de turism de la Fun & Sun Smart Club Mirabell poate furniza informații turistice sau poate face rezervări la diverse activități.

Proprietatea are plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa, situat la o distanță de 46 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Fun & Sun Smart Club Mirabell sunt: Luna Parc Alanya - 4,9 km, Aquapark Alanya - 6,9 km, Peştera Damlatas - 7,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: mediteraneană, turcească, Meniu: Bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: turcească, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Gazipasa - 46 km

Puncte de interes
Luna Parc Alanya - 4,9 km
Aquapark Alanya - 6,9 km
Peştera Damlatas - 7 km
Castelul din Alanya - 7,6 km
Alanya Yacht Harbor - 8,1 km

Plaje în vecinătate
Elikesik Beach - 100 m
Konakli Beach - 2,8 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă privată
Ultra All Inclusive
Saună
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Karaoke
Snack bar
Aer condiționat
Club pentru copii
Plajă
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Darts
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 restaurante
Canale TV pentru copii
Wi-Fi camere - cu plata
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
2 baruri
Bar la piscină
Wi-Fi zone publice - cu plata
Ciclism
Muzică/ spectacole live
Pachete Spa - cu plata
Aerobic
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Tobogan cu apă
Plajă - la 20 m
Meniu pentru copii
Baie turcească
Baie cu aburi
Meniuri pentru diete speciale
Concierge
Tururi cu bicicleta - cu plata
Caiac - cu plata
Curs de gătit
Bar pe plajă
2 tobogane cu apă
4 piscine exterioare

Locatie