Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piete de Craciun 1 Decembrie

Iarna se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că magia Crăciunului strălucește din nou în piețele cele mai frumoase din Europa. În această perioadă specială, Viena, Praga și Budapesta devin adevărate tărâmuri de poveste, iar 1 Decembrie este momentul perfect să le vizitați. Niconia Travel a pregătit o varietate de oferte special pentru această ocazie!

Citeste mai mult

Piete de Craciun 1 Decembrie


Viena, capitala Austriei, vă întâmpină cu muzică clasică, târguri de Crăciun desprinse din basme și gustări delicioase. Piața Maria Theresia este o adevărată bijuterie, cu decoruri elegante și numeroase standuri cu obiecte de artizanat și mâncare tradițională. În Praga, orașul de poveste cu o arhitectură gotică și barocă impresionantă, veți simți cu adevărat atmosfera Crăciunului. Pe 1 Decembrie, Piața Wenceslas se umple de bucurie, lumini strălucitoare și un brad uriaș, oferindu-vă o experiență de neuitat. În Budapesta, un oraș care strălucește de-a lungul Dunării, veți descoperi un târg de Crăciun cu influențe ungare și austriece. De pe Podul Lanțului, veți avea o priveliște uluitoare a târgului și a râului Dunărea, creând un cadru magic. 1 Decembrie este momentul perfect pentru a explora aceste orașe fermecătoare, pentru a vă bucura de magia Crăciunului și pentru a face cumpărături pentru cei dragi. Alegeți Viena, Praga, Budapesta sau orice altă locație destinată Târgurilor de Crăciun și transformați Crăciunul într-o experiență de neuitat!