Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa


Descriere

Situată în Tragaki (Zakynthos), această proprietate de 5 stele dispune de 2 piscine în aer liber, piscină interioară precum și de un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, teren de tenis. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de concierge este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 205 camere. Dotările camerelor de la Atlantica Eleon Grand Resort & Spa asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat și televizor cu canale prin satelit. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria internațională și grecească propun meniuri variate. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 3 baruri de la Atlantica Eleon Grand Resort & Spa stau zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Centrul de wellnes și spa de la Atlantica Eleon Grand Resort & Spa oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună. Jacuzzi este disponibil la proprietate. Tratamente faciale și tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați. Atlantica Eleon Grand Resort & Spa oferă piscină interioară și 2 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze. La proprietate există un aqua park care oferă un motiv în plus de distracție celor pasionați.

Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live și alte programe de divertisment.

Din oferta de activități sportive fac parte și orele de tenis de câmp.

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat.

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa dispune și de cameră pentru bagaje. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa are acces la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Atlantica Eleon Grand Resort & Spa se află la 8 km de Orașul Zakynthos și la 12 km de Aeroportul Internațional Zakynthos. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Tsilivi Water Village se află la 2,4 km de proprietate.


Restaurante:
Eleon - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Neromylos - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Zakynthos - 12 km

Puncte de interes
Orașul Zakynthos - 8 km
Navagio Beach - 27 km
Tsilivi Water Village - 2,4 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină interioară
All Inclusive
Aqua park
Saună
Cameră pentru bagaje
Snack bar
Aer condiționat
Plajă
Jacuzzi
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Animatori
Divertisment de seară
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Prosoape de plajă
Muzică/ spectacole live
Plajă - la 20 m
3 baruri
Teren de tenis
Tratamente corporale - cu plata
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Tenis de câmp
2 piscine exterioare