Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro (fostul hotel Lidia)

   Strada Nicolae Iorga Nr 36, Venus 905504, Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

HOTELUL CARMEN AZZURO este, incepand cu sezonul 2021, un hotel de 4 stele, dotat cu piscina si loc de joaca pentru copii.

Este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii. Acesta imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovate in 2019, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. Aveti la dispozitie 124 de camere duble elegante si confortabile.

Dotari si servicii

Hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare, bar de zi si terasa si este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus.

MASA: restaurant propriu 3*

Mic dejun - bufet suedez

Demipensiune - mic dejun + cina (meniu fix - aperitiv + felul 2 + desert + 1 bautura la alegere 1 pahar de vin/ bere/ apa)

Pensiune Completa - mic dejun + pranz(meniu fix - ciorba + felul 2 + desert + 1 bautura la alegere 1 pahar de vin/ bere/ apa) si cina - (meniu fix - aperitiv + felul 2 + desert + 1 bautura la alegere 1 pahar de vin/ bere/ apa)

All inclusive- mic dejun + pranz+ cina - bautura se ofera in timpul meselor (tarie, vin, bere, suc) doar in perioada 15.07- 31.08.2021.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Restaurant
parcare gratuita
cafe bar

Locatie