Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest este situat in centrul statiunii, la 30 m distanta de plaja.

Cazarea se efectueaza incepand cu ora 16:00, iar eliberarea camerelor se realizeaza pana cel tarziu la ora 12 :Hotelul asigura peste 800 de locuri in cele 440 de spatii de cazare, dispuse in 2 hoteluri ,Mera Sky ( 206 camere duble Mera Sky, 122 camere duble si 18 junior suite Mera Blue). si Mera Villas ( inaugurat in 2016, este un ansamblu exclusivist, compus din 27 de vile, complet modernizate. dispune de 12 camere duble, 31 camere duble king, 20 Junior Suite si 39 apartamente cu 2 dormitoare). Cele 2 hoteluri sunt conectate printr-o receptie comuna, un spatiu larg, modern si rafinat. Ansamblul de vile dispune de o piscina proprie cu minicascada si jacuzzi.

Masa se serveste in restaurantul propriu in sistem bufet suedez.

Servicii incluse (all inclusive):- piscine pentru adulti, umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), parcare in limita locurilor disponibile, parc de joaca pentru copii, pe categorii de varsta, mini Aqua park pentru copii, piscina pentru copii, teatru de vara pentru copii, club animatie copii, jocuri si concursuri adulti si copii (la plaja, piscine, terasa), animatori, muzica live, program artistic, club (tenis masa, rummy, table, sah), umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinrea sosirii la plaja), prosoape plaja, prosoape piscina, internet wifi, centru de informare si presa, lobby pc, pat bebe tip tarc la cerere in limita disponibilitatii, cabinet medical, asistenta pentru excursii optionale, beach bar all inclusive.

Servicii optionale (contra cost):- SPA (piscina interioara, fitness, aerobic, sauna, masaj, hammam, salon de infrumusetare) club games (biliard, darts), bar piscina a la carte, beach bar a la carte.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
parcare gratuita
Sală de fitness
Piscină interioară
Piscină exterioară
spa si centru de wellness
Plajă privată
cafe bar
All Inclusive
loc de joacă

Locatie