Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARGIRO STUDIOS


Descriere

Argiro Studios se află în Skala Rachoni (Thassos) și oferă unități de cazare în sistem self - catering. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Argiro Studios asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și pardoseală de gresie/ marmură. De asemenea ele sunt prevăzute cu aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Argiro Studios are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider. Ele au de asemenea zonă de luat masa.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. La proprietate, în grădină, există facilități de grătar.

Argiro Studios are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distanță de 16 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Frigider
Balcon
Foehn
Apartamente
Plajă publică
Aer condiționat
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
TV
Terasă
Plajă cu nisip
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Grătar
Plajă - la 100 m
Fierbător
Parcare la proprietate
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură