Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGNANTI STUDIOS & APARTMENTS


Descriere

Agnanti Studios & Apartments se află în Panagia (Thassos) și oferă unități de cazare în sistem self - catering. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Agnanti Studios & Apartments asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu cană-fierbător pentru preparare cafea sau ceai. Băile sunt dotate cu uscător de păr. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Agnanti Studios & Apartments are unități de cazare cu chicinetă dotată cu ustensile de bucătărie și frigider.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. La proprietate, în grădină, există facilități de grătar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Megas Alexandros din Kavala, situat la o distanță de 23 km.

Cele mai apropiate atracții de Agnanti Studios & Apartments sunt: Aşezarea tradiţională Panagia - 600 m, Muzeul Polygnotou Vagi - 1,4 km, Biserica Aghios Ioannis - 3,4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Frigider
Balcon
Foehn
Apartamente
Aer condiționat
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Recepție non-stop
TV
Terasă
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Grătar
Fierbător
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Chicinetă