Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Tamaris


Descriere

LOCALIZARE: pe plaja din Tucepi la poalele muntilor Biokovo. Slatina Beach este la 10 metri de hotel, Jadran Beach este 150 metri iar Plaza Krsljev gaj este la 650 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: receptie, restaurant, piscina exterioara cu terasa, centru SPA/Wellness, sala de fitness, conexiune wireless la internet, bar, parcare, exchange.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, TV prin satelit, majoritatea au vedere la mare, baie spatioasa cu dus sau cada si uscator de par.
Camerele duble/twin cu vedere la mare: au 2 paturi twin sau pat dublu, o suprafata de 30 mp, seif, TV prin satelit, telefon, conexiune la internet wireless, minibar, canapea, aer conditionat, fereastra cu vedere la mare, NU au balcon, capacitate maxima 2 adulti + 2 copii.
Camerele economy au 20 mp, nu au balcon, dispun de aceleasi facilitati cu exceptia canapelei si au capacitate maxima 2 persoane. De asemenea aceste unitati NU au balcon.
Camerele superior /twin cu balcon: au 35 mp, balcon cu vedere partiala la mare, NU au canapea, capacitate maxima 2 persoane.
Apartamentele 2 /2+2 au o suprafata de 52-61 mp, dispun de living, dormitor ( cu pat dublu sau 2 paturi twin), bucatarie echipata complet, balcon cu vedere la mare, 2 TV.
Apartment 2/3+2 Twin Balcony Limited Sea View au 70 mp, living, 2 dormitoare ( pat dublu + pat single ), baie cu cada sau dus, bucatarie echipata complet, 2 TV, balcon cu vedere partiala la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.