Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Skiathos, Panorama este o proprietate de 2 stele unde oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Proprietatea oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa la restaurant. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Panorama stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Panorama oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Panorama dispune și de un lounge cu Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la o distanță de 8,8 km.

Cele mai apropiate atracții de Panorama sunt: Casa Papadiamandis - 7,5 km, Portul din Skiathos - 7,6 km, Castelul Skiathos - 8,9 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Schimb valutar
Snack bar
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru familie
Terasă
Tv în spațiile comune
Parcare la proprietate

Locatie