Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Skiathos, Korali este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Korali asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat și televizor. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Korali are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. Proprietatea pune la dispoziție un bar care oferă oferă băuturi și diverse specialități din cafea. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Korali oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei.

Korali dispune și de un lounge cu Tv în spațiile comune. Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Korali are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la o distanță de 8 km.

Cele mai apropiate atracții de Korali sunt: Casa Papadiamandis - 6,5 km, Portul din Skiathos - 6,6 km, Castelul Skiathos - 8,2 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Telefon
Frigider
Foehn
Camere pentru nefumători
Plajă publică
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Camere pentru familie
TV
Baie cu duș
Terasă
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Canapea extensibilă
Plajă - la 80 m
Sală pentru mic dejun