Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fiorella Sea View


Descriere

Situată în Megali Ammos (Skiathos), Fiorella Sea View este o proprietate de 2 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Fiorella Sea View asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare, la piscină sau la oraș. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Ele au de asemenea zonă de luat masa. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Proprietatea pune la dispoziție un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Fiorella Sea View oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Fiorella Sea View este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la o distanță de 3,3 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Fiorella Sea View sunt: Casa Papadiamandis - 1,8 km, Portul din Skiathos - 1,8 km, Castelul Skiathos - 3,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere pentru nefumători
Seif
Bar
Snack bar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Camere pentru familie
TV
Terasă
Frigider
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Mic dejun în cameră
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Meniu pentru copii
Parcare la proprietate
Concierge
Tururi cu bicicleta - cu plata
Masă
Zonă de luat masa
Canapea extensibilă
Vedere la oraș
Birou