Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cape Kanapitsa Hotel & Suites


Descriere

Această proprietate de 2 stele se află în Kanapitsa (Skiathos) și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Camerele de la Cape Kanapitsa Hotel & Suites au seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Proprietatea pune la dispoziție un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Facilitățile spa de la Cape Kanapitsa Hotel & Suites oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj. Cape Kanapitsa Hotel & Suites oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Cape Kanapitsa Hotel & Suites este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta sau de a practica în zonă călărie, ciclism, scufundări.

La proprietate copiii au la dispoziție canale TV, cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri. Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Cape Kanapitsa Hotel & Suites dispune și de cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie. Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cape Kanapitsa Hotel & Suites se află la 7 km de Orașul Skiathos și la 5,6 km de Aeroportul Skiathos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Schi
Seif
Bar
Cameră pentru bagaje
Snack bar
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Terasă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Mic dejun în cameră
Canale TV pentru copii
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Ciclism
Tv în spațiile comune
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Parcare la proprietate
Concierge
Caiac - cu plata

Locatie