Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Skiathos Town (Skiathos), Alkyon este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la Alkyon asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic.

Proprietatea pune la dispoziție un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Alkyon oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Alkyon dispune și de lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie. Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Alkyon are acces la o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la o distanță de 1,3 km.

Cele mai apropiate atracții de Alkyon sunt: Portul din Skiathos - 400 m, Casa Papadiamandis - 500 m, Castelul Skiathos - 1,6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Piscină exterioară
Bar
Cameră pentru bagaje
Snack bar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Frigider
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Tv în spațiile comune
Spălătorie
Călcătorie
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Facilități business - fax/ copiator
Plajă cu nisip/pietriș
Plajă - la 10 m