Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN MARINA

   St Constantine Helena, 8700 Varna, Bulgaria, Sf Constantin Si Elena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul face parte din complexul Grand Hotel Varna si este situat pe plaja in statiunea Sfantul Constantin si Elena. Datorita pozitionarii sale, hotelul ofera priveliste minunata asupra portului turistic si reprezinta o destinatie perfecta pentru familiile cu copii. Aeroportul din Varna este situat la 20 km distanta.

Dolphin Marina detine 131 camere duble, 32 family room si 20 junior suite amenajate intr-un stil elegant. Camerele sunt echipate cu TV satelit, telefon, aer conditionat, baie cu cada si balcon cu vedere la mare.

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant tip bufet, restaurate a la carte cu meniuri variate atat din bucataria nationala cat si cea internationala. De asemenea, in cadrul hotelului exista bar la piscina, lobby bar, snack bar. De asemenea, la cerere turistii pot beneficia de serviciile gastronomice ale restaurantelor din cadrul complexului Grand Hotel Varna: restaurantul italian a la carte Dolce Vita, restaurantul a la carte Grand Hot Barbeque si restaurantul asiatic Susam.

Cei cazati se pot bucura de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, biliard, teren de tenis, plaja privata, programe de animatie, amfiteatru pe plaja, gimnastica in apa, volei pe plaja.

Turistii pot beneficia contra cost de facilitatile din cadrul complexului SPA Grand Hotel Varna precum: sauna, sala de fitness, masaj, salon de infrumusetare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
parcare gratuita
Piscină interioară
Piscină exterioară
Plajă privată
cafe bar

Locatie