Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Azalia Balneo & Spa

   9006 Sv Sv Konstantin I Elena, Varna, Bulgaria, Sf Constantin Si Elena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul Azalia Balneo & Spa de 4 stele se află pe malul mării, în St Constantin and Elena, și oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare, piscină în aer liber, piscină interioară și centru spa cu o gamă variată de servicii. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil contra cost.

Sunt disponibile 235 camere. Dotările camerelor de la Azalia Balneo & Spa asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere contra-cost. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 2 baruri de la Azalia Balneo & Spa stau zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Azalia Balneo & Spa oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Tratamente faciale și tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați. Azalia Balneo & Spa oferă piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Azalia Balneo & Spa oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Azalia Balneo & Spa este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Azalia Balneo & Spa propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Azalia Balneo & Spa dispune și de lift, cameră pentru bagaje și seif. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Proprietatea are plajă privată. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 15 km.

Cele mai apropiate atracții de Azalia Balneo & Spa sunt: University Botanical Garden - 1,0 km, Argisht Lift - 2,1 km, Euxinograd - 2,7 km.


Restaurante:
Azalia - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Сinnamon VIP Lounge - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Sală de fitness
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă privată
Saună
Seif
Fitness
Babysitting
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Sală de conferințe
Club pentru copii
Plajă
Jacuzzi
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Meniu à la carte
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Darts
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Magazin de suveniruri
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Solar - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Wi-Fi camere - cu plata
Mic dejun tip bufet
2 baruri
Wi-Fi zone publice - cu plata
Biliard
Pachete Spa - cu plata
Plajă - la 20 m
Masaj
Tratamente corporale - cu plata
Piscină încălzită
Baie turcească
Baie cu aburi
Tratamente faciale - cu plata
Bar pe plajă

Locatie