Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA

   9006 Sv Sv Konstantin I Elena, Varna, Bulgaria, Sf Constantin Si Elena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Situată în St Constantin and Elena, la o distanță de 600 m de plaja Sveti Konstantin, Aurora este o proprietate de 3 stele care oferă piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și facilități spa. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 104 camere. Dotările camerelor de la Aurora asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la piscină. Băile sunt dotate cu duș. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria locală și internațională propun preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Aurora stă zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Aurora oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună. Cada cu hidromasaj este disponibilă la proprietate. Aurora oferă piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Aurora oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de camera de jocuri electronice.

Aurora este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Aurora are un loc de joacă special amenajat în grădină. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Aurora dispune și de lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Aurora are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 14 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aurora sunt: University Botanical Garden - 500 m, Euxinograd - 1,3 km, Argisht Lift - 3,4 km.


Restaurante:
Aurora - Bucătărie: locală, internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Camere pentru nefumători
Plajă publică
Bar
Cameră pentru bagaje
Aer condiționat
Jacuzzi
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Tururi cu bicicleta
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Canale TV pentru copii
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Tv în spațiile comune
Piscină încălzită
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 600 m

Locatie