Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGINA MARE


Descriere

Fabulos 8,6 booking.com Regina Mare este construit chiar în marginea falezei, in pitorescul Imerovigli, pe coasta de vest a insulei Santorini, la numai 2km de orașul Fira - capitala insulei, la 10km distanta de portul Athinios si la 10km distanta de aeroport, in apropiere de centrul localitatii cu multe taverne, cafenele si statie de autobuz. Cea mai apropiata plaja este la 12km distanta. Bonus Luna de Miere: o sticla de vin si fructe. Recomandam rezervarea din timp (Early Booking), hotelul dispune de numai 20 de unitati de cazare!Locatie:
Regina Mare este construit chiar în marginea falezei, cu vedere spectaculoasa la caldera, in pitorescul Imerovigli, pe coasta de vest a insulei Santorini, la numai 2km de orașul Fira - capitala insulei, la 10km distanta de portul Athinios si la 10km distanta de aeroport, in apropiere de centrul localitatii cu multe taverne, cafenele si statie de autobuz. Cea mai apropiata plaja este la 12km distanta.

Web page:
http://www.reginamare.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.