Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Oia (Santorini), Andronis Arcadia este o proprietate unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de concierge este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Andronis Arcadia asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar, aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, halate de baie și papuci. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de piscina privată care există în anumite camere. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Bucătăria grecească de la Andronis Arcadia propune preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Andronis Arcadia stă zilnic la dispoziție. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Andronis Arcadia oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare. Andronis Arcadia oferă o piscină cu vedere panoramică asupra întregii zone.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Andronis Arcadia este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă scufundări, ciclism sau călărie.

Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Andronis Arcadia dispune și de cameră pentru bagaje. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Santorini, situat la o distanță de 11 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Andronis Arcadia sunt: Muzeul Naval din Oia - 400 m, Skaros - 5,2 km, Vulcan - 6,9 km.


Restaurante:
Opson Restaurant - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte
Pacman Sunset Restaurant - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Bar
Fitness
Minibar
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Babysitting - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
2 restaurante
Ciclism
Halat de baie, papuci
Meniu pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Concierge
Cameră pentru bagaje
Călcătorie - cu plata
Bar la piscină
Șezlonguri
Spălătorie - cu plata
Mașină de cafea
Aer condiționat
Călărie - cu plata
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru nefumători
Terasă
Zonă pentru fumători
Prosoape pentru piscină
Fierbător
Scufundări - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină încălzită
Piscină cu vedere panoramică
Mic dejun în cameră
Piscină privată

Locatie