Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Kamari (Santorini), Aegean View este o proprietate de 4 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Sunt disponibile 24 camere. Dotările camerelor de la Aegean View asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Aegean View are unități de cazare cu chicinetă dotată cu ustensile de bucătărie și frigider. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Proprietatea pune la dispoziție un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

Aegean View oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Aegean View oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei. Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Aegean View dispune și de lift, cameră pentru bagaje, seif și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie. Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate. Biroul de turism de la Aegean View poate furniza informații turistice sau poate face rezervări la diverse activități.

Aegean View are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Aegean View se află la 10 km de Orașul Fira și la 2,9 km de Aeroportul Internaţional din Santorini. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aegean View sunt: Thira Antică - 1,6 km, Muzeul Artei Vinicole - 2,3 km, Portul din Santorini - 4,7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Sală de fitness
Piscină exterioară
Plajă publică
Seif
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Snack bar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Frigider
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Tenis de masă
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Mic dejun în cameră
Prosoape pentru piscină
Mic dejun tip bufet
Biliard
Tv în spațiile comune
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 500 m
Ustensile de bucătărie
Chicinetă

Locatie