Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFANDOU BEACH


Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Afandou (Rhodos), la 300 m de plaja Afandou, și oferă unități de cazare cu aer condiționat și piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 116 camere. Dotările camerelor de la Afandou Beach asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat și televizor cu canale prin satelit. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la grădină. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria grecească de la Afandou Beach propune preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Afandou Beach stă zilnic la dispoziție.

Afandou Beach oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Afandou Beach este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta. La proprietate există serviciul de închirieri biciclete.

Afandou Beach propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat.

Afandou Beach dispune și de cameră pentru bagaje.

Afandou Beach are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Afandou Beach se află la 18 km de Orașul Rhodos și la 17 km de Aeroportul Internațional Rhodos. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: grecească, Meniu: bufet

Plaje în vecinătate
Afandou Beach - 300 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Rhodos - 17 km

Puncte de interes
Orașul Rhodos - 18 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscină exterioară
Plajă publică
Bar
Cameră pentru bagaje
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Frigider
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Tururi cu bicicleta
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Vedere la grădină
Plajă - la 300 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Concierge
Închirieri biciclete