Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Obzor, această proprietate de 4 stele dispune de piscină în aer liber, piscină interioară precum și de un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și business centre. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Cliff Beach & Spa asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Cliff Beach & Spa stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea unde oaspeții pot avea specialități din cafea sau alte delicatese. Cliff Beach & Spa oferă o zonă de picnic.

Centrul de wellnes și spa de la Cliff Beach & Spa oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Cliff Beach & Spa oferă piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de camera de jocuri electronice.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness.

Cliff Beach & Spa propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat. La proprietate copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Cliff Beach & Spa dispune și de lift, cameră pentru bagaje, seif și Tv în spațiile comune. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Cliff Beach & Spa are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la o distanță de 40 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Cliff Beach & Spa sunt: Belite Skali - 8,5 km, Capul Emine - 12,0 km, Portul Dinevi - 15,0 km.


Restaurante:
Cliff Signature - Bucătărie: europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Sală de fitness
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Seif
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Aer condiționat
Plajă
Jacuzzi
Cafenea
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Room service - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Business centre
Cadă cu hidromasaj
Servicii de înfrumusețare
Tv în spațiile comune
Bufet pentru copii
Jocuri și puzzle-uri
Zonă de picnic
Parcare la proprietate

Locatie