Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arena Mar

   9007 Golden Sands, Varna, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Situată în Golden Sands, la o distanță de 300 m de plaja Golden Sands, Arena Mar este o proprietate de 4 stele care oferă piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și facilități spa. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Sunt disponibile 200 camere. Dotările camerelor de la Arena Mar asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere contra-cost. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 2 baruri de la Arena Mar stau zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Arena Mar oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Arena Mar oferă piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Arena Mar oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de camera de jocuri electronice. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live, discotecă.

Pasionații de sport pot opta pentru aerobic sau fitness.

Arena Mar propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri.

Arena Mar dispune și de lift și cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Arena Mar are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Arena Mar sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 300 m, Nisipurile de aur - centru - 1,1 km, Teren de minigolf - 1,3 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sală de fitness
Lift
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Club pentru copii
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Seif - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Darts
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Discotecă - cu plata
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Canale TV pentru copii
Wi-Fi camere - cu plata
Lounge SPA
Cameră cu aburi
Jocuri și puzzle-uri
Lobby bar
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Frigider
Meniu bufet
Balcon
2 restaurante
2 baruri
Aqua Aerobic
Aerobic
Plajă cu nisip
Acces imediat la plajă
Plajă publică
Meniu à la carte
Muzică/ spectacole live
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 300 m

Locatie