Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AquaView

   Chaika Region, 9000 Varna, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Chaika și deține piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la Aquaview asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Aquaview stă zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Aquaview oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Jacuzzi este disponibil la proprietate. Aquaview oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Aquaview are un loc de joacă special amenajat în grădină.

Aquaview dispune și de lift și cameră pentru bagaje. Este disponibil de asemenea serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 20 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aquaview sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 5,4 km, Stațiunea Nisipurile de aur (centru) - 6,8 km, Varna Zoo - 8,9 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Camere pentru nefumători
Bar
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Lounge SPA
Boutique hotel
Seif
Minibar - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Meniu à la carte
Articole de toaletă gratuite

Locatie