Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambassador

   9007 Varna, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Situată în Golden Sands, la o distanță de 100 m de plaja Golden Sands, Ambassador este o proprietate de 3 stele care dispune de piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de facilități spa. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil contra cost. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 190 camere. Dotările camerelor de la Ambassador asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Băile sunt dotate cu duș. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la piscină. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere contra-cost. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Ambassador stă zilnic la dispoziție. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Centrul de wellnes și spa de la Ambassador oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună. Jacuzzi este disponibil la proprietate. Tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați. Ambassador oferă piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Ambassador oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness.

La proprietate copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri.

Ambassador dispune și de lift și cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Ambassador are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 18 km.

Cele mai apropiate atracții de Ambassador sunt: Aquapolis Nisipurile de Aur - 500 m, Stațiunea Nisipurile de aur - 1,1 km, Teren de minigolf - 1,4 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Masaj - cu plata
Magazin de suveniruri
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness - cu plata
Saună - cu plata
Canale TV pentru copii
Wi-Fi camere - cu plata
Vedere la piscină
Wi-Fi zone publice - cu plata
Plajă - la 100 m
Tratamente corporale - cu plata
Jocuri și puzzle-uri
Meniuri pentru diete speciale
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate

Locatie