Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Balea

   Neptun, România, Neptun, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Balea din Neptun este la cca. 100 m fata de statia CFR Neptun si la cca. 500 m fata de centrul statiunii.

Camerele au aer conditionat, TV -LED, frigider, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, internet -wi-fi.

Dotari generale: parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi cu o capacitate de 30 locuri.
Servicii masa: micul dejun se acorda in salonul de mic dejun al hotelului, in sistem bufet suedez. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana.

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti): CAMERA DUBLA: capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani + 1 copil peste 12 ani. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 8.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; - copiii cu varsta cuprinsa intre 9- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat si achita 50% din valoarea micului dejun pentru un adult. - copilul cu varsta peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat si mic dejun integral; Patul suplimentar reprezinta 50% din valoarea unui loc de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
parcare gratuita

Locatie