Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Drift Thelu Veliga Retreat


Descriere

Check-in time:13:00hrs Check-out time:12:00hrs ADULT ONLY INCLUSIVE OF GREEN TAX 6$

Localizare

Situat pe insula imaculată Thelu Veliga din Atolul Ari de Sud, la aproximativ 90 km sud-vest de capitala Malé, Drift Thelu Veliga Retreat oferă o zonă de corali superbă. Proprietatea se află la 35 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Ibrahim Nasir.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot răsfăţa la Intimate Spa by THEMAE sau pot desfăşura diverse activităţi, printre care snorkelling, scufundări, windsurfing şi canotaj, disponibile la un cost suplimentar. În plus, complexul oferă un meniu personalizat de experienţe romantice şi excursii, care pot fi organizate la cerere. Proprietatea are personal vorbitor de limba chineză.

Restaurantul serveşte preparate cu specific divers, printre care fructe de mare locale cu influenţe continentale şi asiatice. La cerere, sunt disponibile şi alte opţiuni de luat masa, inclusiv mese servite în cadrul vilelor, mese private pe plajă şi grătare cu fructe de mare. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturi răcoritoare şi preparate uşoare în lounge barul orientat spre asfinţit.

Facilitati Camere

Vilele sunt decorate cu gust şi amintesc de farmecul autentic, pur al insulelor Maldive. Toate vilele au minibar, aparat de ceai/cafea şi baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă cu ingrediente obţinute din ceaiuri organice. Unele vile beneficiază de acces privat la plajă, iar altele sunt situate deasupra apelor turcoaz din laguna insulei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.