Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AIGLI LUXURY RETREAT HOTEL


Descriere

Situată în Lefkada, Aigli Luxury Retreat Hotel este o proprietate de 2 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 9 camere. Dotările camerelor de la Aigli Luxury Retreat Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, pardoseală de lemn sau mochetă, Tv și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar și aparat pentru preparare cafea. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halate de baie și papuci. Oaspeții beneficiază de vedere la grădină sau la oraș. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de cada cu hidromasaj care există în anumite camere. Ele au de asemenea zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Proprietatea oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa la restaurant. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Aigli Luxury Retreat Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea și snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri sau diferite specialități din cafea. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Facilitățile spa de la Aigli Luxury Retreat Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj și de diverse tratamente de înfrumusețare. Cada cu hidromasaj este disponibilă la proprietate. Servicii de manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale și tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați.

Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live, discotecă, seri de proiecție film și alte programe de divertisment.

Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 11 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aigli Luxury Retreat Hotel sunt: Piața Ethnikis Antistaseos - 100 m, Muzeul Fonografului - 100 m, Piața Agiou Georgiou - 200 m.


Restaurante:
Mavros Lagos -

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Camere pentru nefumători
Seif
Bar
Minibar
Snack bar
Aer condiționat
Cafenea
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Discotecă - cu plata
Facilități călcat
Mic dejun tip bufet
Cadă cu hidromasaj
Halat de baie, papuci
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Canale prin cablu
Tratamente corporale - cu plata
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Divertisment de seară - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Mochetă
Zonă de luat masa
Proiecție film
Pardoseală de lemn sau parchet
Vedere la oraș
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
DVD player
Halat de baie
Radio
Cadă spa
Birou
Dressing
CD player
Manichiură & pedichiură - cu plata