Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ayma Hotel


Descriere

Ayma Hotel este o proprietate de 3 stele care se află pe malul mării, în Kusadasi, și oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare , piscină în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Ayma Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, parchet și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar și cană-fierbător. Băile sunt dotate cu cadă și duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la grădină. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Bucătăria internațională și turcească propun meniuri variate. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Ayma Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Centrul de wellnes și spa de la Ayma Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Ayma Hotel oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Ayma Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de minigolf, camera de jocuri electronice. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde discotecă și alte programe de divertisment.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Din oferta de activități sportive fac parte și orele de golf. Ayma Hotel este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă scufundări și sporturi nautice.

Ayma Hotel are un loc de joacă special amenajat în grădină. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. La proprietate copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Ayma Hotel dispune și de cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Proprietatea are plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Samos, situat la o distanță de 34 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ayma Hotel sunt: Kusadasi Bus Terminal - 5,5 km, Kusadasi Grand Bazaar - 6,8 km, Kusadasi Castle - 7,2 km.


Restaurante:
Fogo - Bucătărie: turcească, internaţională
Tortuga Grill - Bucătărie: internaţională

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sală de fitness
Saună
Baie cu aburi
Bar
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Wi-Fi zone publice gratuit
Wi-Fi camere gratuit
Sală de fitness
Cameră pentru bagaje
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
TV
Telefon
Minibar
Foehn
Aer condiționat
Fitness
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Camere pentru nefumători
Baie cu duș
Terasă
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Sporturi nautice - cu plata
Darts
Scufundări - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Schimb valutar
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Seif - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Club pentru copii
Magazine
Spa/ centru wellness - cu plata
Plajă privată
2 restaurante
Snack bar
Minigolf
Vedere la grădină
Tobogan cu apă
Golf
Închiriere echipament tenis
Terasă
Bufet pentru copii
Baie turcească
Jocuri și puzzle-uri
Fierbător
Parcare la proprietate
Concierge
Caiac - cu plata
Seif
Pardoseală de lemn sau parchet
Halat de baie
Discotecă
Baie cu cadă
Dressing