Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Kusadasi, această proprietate de 4 stele dispune de plajă privată, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Akbulut Hotel & Spa asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la grădină. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Akbulut Hotel & Spa stă zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Akbulut Hotel & Spa oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Akbulut Hotel & Spa oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Akbulut Hotel & Spa oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau darts. Oferta de petrecere a timpului liber este completată de camera de jocuri electronice. Serviciul de concierge poate organiza și plimbări cu barca. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment.

Pasionații de sport pot opta pentru: fitness, volei, baschet. Akbulut Hotel & Spa este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă ciclism.

Akbulut Hotel & Spa are un loc de joacă special amenajat în grădină. La proprietate copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri.

Akbulut Hotel & Spa dispune și de lift, cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie Biroul de turism de la Akbulut Hotel & Spa poate furniza informații turistice sau poate face rezervări la diverse activități.

Proprietatea are plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Samos, situat la o distanță de 27 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Restaurante:
Ana Restoran - Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Samos - 27 km
Aeroportul Adnan Menderes Izmir - 65 km
Aeroportul Milas-Bodrum - 66 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Sală de fitness
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă privată
Saună
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Plajă
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Darts
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Jacuzzi - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Ciclism
Tv în spațiile comune
Baie turcească
Jocuri și puzzle-uri
Parcare la proprietate
Caiac - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Spa/ centru wellness - cu plata
Baschet
Volei
Vedere la grădină
Plimbări cu barca (cost suplimentar)

Locatie