Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Majestic

   Strada Gala Galaction, Jupiter 905504, Jupiter, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

COMPLEX MAJESTIC este situat in partea de nord a statiunii Jupiter, la aproximativ 100 m de plaja, dispune de 174 camere duble si 8 apartamente.

Traieste un vis de vara, de dimineata pana la apus, intr-un ambient idilic care transcede realitatea, care va ofera o oaza de relaxare si racoare.

Hotel Majestic Jupiter este un spatiu care da valoare timpului, un loc incarcat de caldura, verdeata si luminat de valurile Marii Negre, o locatie ideala pentru petrecerea vacantei.

Aici veti uita de stresul cotidian si va veti bucura alaturi de noi de zile pline de momente de exceptie la malul Marii Negre.

Hotelul ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere a timpului: piscina exterioara, gradina de vara, terasa si restaurant, loc de joaca pentru copii, spectacole de divertisment in cadrul programului artistic ce se desfasoara in fiecare seara pe scena hotelului.

Iar daca doriti sa va relaxati alaturi de cei dragi dupa o zi de plaja, va invitam la barul de la piscina sau la cel din lobby unde puteti sa va delactati cu o gama variata de bauturi, intr-o atmosfera placuta si reconfortanta.

Pentru cei in cautare de intalniri romantice, gradina este locul potrivit, fiind dominata de arbori a caror varsta indica anul construirii hotelului. Amenajata in jurul unui raulet, gradina ofera racoarea mult dorita in zilele fierbinti de vara.

Lobby barul Majestic Jupiter va primeste cu bratele deschise,cu o varietate de bauturi racoritoare,dar si calde, ce va vor oferi energia de care aveti nevoie pentru a incepe o zi perfecta!

Piscina Majestic nu va trece neobservata datorita atmosferei de vacanta care se creaza in jurul ei si unde buna dispozitie si distractia predomina. Se afla in imediata apropiere a unei veritabile gradini de vara, ceea ce ii confera un farmec aparte.

Lungime: 22 m / Latime: 11 m /Inaltime: 1,55 m - 2 m.

Apa piscinei este perfecta pentru o balaceala in orele fierbinti ale verii. Sub razele calde ale soarelui va puteti relaxa pe sezlong savurand un cocktail racoros si exotic ce va va face sa visati la insulele exotice desprinse din povesti!

Rasfatati-va corpul si mintea la piscina Majestic si profitati de vacanta!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Piscină exterioară
cafe bar
All Inclusive
loc de joacă

Locatie