Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna Maria Paradise


Descriere

Situată în Pefkochori (Halkidiki- Kassandra), Anna Maria Paradise este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 45 camere. Dotările camerelor de la Anna Maria Paradise asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare, la piscină sau la grădină. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Anna Maria Paradise are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider.

Este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. Proprietatea pune la dispoziție un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Beneficiind de avantajele chicinetei, oaspeții pot să iși prepare micul dejun sau ale gustări și să le savureze pe balcon.

Anna Maria Paradise oferă 2 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Anna Maria Paradise dispune și de cameră pentru bagaje. Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Anna Maria Paradise are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional Salonic , situat la o distanță de 90 km.

Stațiunea Hanioti se află la 4,0 km de proprietate.


Aeroporturi în apropiere
Aeroportul internațional Salonic - 90 km

Puncte de interes
Stațiunea Hanioti - 4 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Plajă publică
Seif
Cameră pentru bagaje
Snack bar
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
TV
Terasă
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Vedere la grădină
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Plajă - la 250 m
2 piscine exterioare
Plajă cu nisip/pietriș
Sală pentru mic dejun
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat