Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplastă în Toroni (Halkidiki-Sithonia), această proprietate de 3 stele dispune de plajă privată, dotată cu șezlonguri și umbrele de soare. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 28 camere. Dotările camerelor de la Akti Toroni Boutique asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Akti Toroni Boutique are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Bucătăria grecească de la Akti Toroni Boutique propune preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Akti Toroni Boutique stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea și snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri sau diferite specialități din cafea. Beneficiind de avantajele chicinetei, oaspeții pot să iși prepare micul dejun sau ale gustări și să le savureze pe balcon.

Akti Toroni Boutique este o alegere bună pentru cei interesați de a petrece timp în natură. Ei au posibilitatea de a participa la sesiuni de pescuit.

Akti Toroni Boutique are un loc de joacă special amenajat în grădină. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Akti Toroni Boutique dispune și de un lounge cu Tv în spațiile comune.

Proprietatea are plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la o distanță de 96 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte

Plaje în vecinătate
Toroni Beach Nisip alb - 10 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Skiathos - 96 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Camere pentru nefumători
Plajă privată
Seif
Bar
Snack bar
Aer condiționat
Plajă
Cafenea
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Frigider
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pescuit
Canale TV pentru copii
Tv în spațiile comune
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Boutique hotel
Plajă - la 10 m

Locatie